Reducere

Aparat radiofrecventa Tecar profesional CET RET Terapie Vertebrala

 Aparatul se poate folosi cu succes atat in domeniu recuperari cat si ca aparat de infrumusetare, slabire


Unul dintre cele mai moderne tratamente folosite cu succes la ora actuala este terapia TECAR. Dovada a modului in care tehnologia avansata poate fi utilizata in medicina, Transferul Energetiv Capacitiv si Rezistiv (TECAR) reprezinta o terapie noninvaziva si foloseste curenti de inalta frecventa care intra in tesut si se transforma in caldura. Ajuta la vindecarea afectiunilor osteoarticulare (dureri umar, cot, mana, sold, genunchi, picior, umflaturi ale articulatiilor, dureri musculare) si musculo-tendinoase (de la nivelul muschilor si al tendoanelor), dar si la prevenirea accidentarilor ulterioare recuperarii. De asemenea, accelereaza procesele metabolice naturale de vindecare a tesuturilor.


Pentru cabinete specializate putem elibera fisa tehnica si certificate conformitate

Disponibilitate: Nu este in stoc

Pret normal: 19.000,00 RON

Special Price 12.999,00 RON

Cost livrare 20 lei oriunde in tara

Livrare gratuită prin Same Day pentru comenzi de peste 400 lei 

Pentru coletele mai mari de 20 kg pot exista costuri suplimentare

Urmariti întotdeauna logo-ul Terapie Vertebrala pentru a evita achiziția de echipamente copiate.

Va rugam acordati atentie site-urilor care prezinta echipamentele nostre si nu le au pe stoc, acestia incercand de fapt sa va induca in eroare pentru a comercializa alte produse.

Suntem unici importatori, echipamentele fiind produse sub brandul Terapie Vertebrala.

Puteți achiziționa in rate produsele, accesați pagina Cum Plătesc.

 

 

 

Descriere

Detalii

 

Terapia TECAR presupune conversia energiei electromagnetice produse printr-un curent alternativ de frecvenţă foarte înaltă, în căldură ce se transmite la nivelul tuturor straturilor tisulare aflate sub electrod, indiferent de profunzimea acestora. Aparatura de ultimă generaţie de care dispunem oferă posibilitatea adaptării emisiei de curent în funcţie de profunzimea ţesutului tratat, determinând astfel o bună localizare a efectului termic rezultat. Acest curent nu produce efecte electrolitice la nivel tisular şi nu are efect excitomotor, tocmai datorită frecvenţei sale înalte.

Efecte clinice:

 1. Relaxarea musculară – la nivelul musculaturii cu tonus crescut, terapia prin radiofrecvenţă produce relaxare musculară imediată, efect bazat în principal pe vasodilataţie, care apare chiar de la începutul terapiei;
 2. Regenerarea şi vindecarea accelerată a ţesutului se obţine datorită îmbunătăţirii metabolismului celular, a creşterii cantităţii de energie la acest nivel, asociat cu resorbţia rapidă a edemelor şi hematoamelor post-traumă;
 3. Reducerea edemului prin echilibrarea fortelor Starling şi dezobstrucţia capilarelor limfatice;
 4. Ameliorarea durerii este un rezultat al efectelor biologice sumate (a relaxării mușchiului, reducerii edemului, regenerării şi vindecării ţesutului).

 Cei doi aplicatori diferiţi (capacitiv şi rezistiv) pentru terapia prin radiofrecvență oferă un tratament precis şi eficient la orice nivel al ţesutului. Aplicatorul capacitiv concentrează terapia în straturile musculare, iar aplicatorul rezistiv vizează ţesuturile cu impedanţă mare, cum ar fi inserţiile musculare, tendoanele şi suprafeţele osoase.

TECAR

 

Impedanţa Dinamică de ControlTM reglează automat puterea pe toată durata terapiei prin radiofrecvență. Impedanţa ţesutului este masurată pe toată durata terapiei, iar puterea este modulată pentru a se potrivi exact caracteristicilor ţesutului tratat. Deoarece energia este controlată şi menţinută la un nivel optim, ţesutul este uniform încălzit, indiferent de impedanţa sa imediată.

Efectul terapeutic imediat este observat de către pacient și are un efect de durată.

Cele mai comune indicaţii includ: spasme (distonii) musculare locale, contracturi musculare, mialgii, puncte hiperalgice (puncte trigger), leziuni traumatice (musculare, tendinoase sau ligamentare, osoase), inflamatorii  (miozite, tendinite, capsulite, bursite), sindroame algice vertebrale, nevralgii diverse, pseudartroze (vindecare ineficientă a fracturilor), tratamente pre şi post intervenţii chirurgicale ortopedice, programe complexe de recuperare neuro-motorie.

 

CONCEPTUL TECAR

Acest nou concept terapeutic aduce un plus de valoare deoarece permite combinarea eficientă a abilităţilor profesionale individuale ale terapeutului cu efectele utilizarii aparatului, aducand rezultate immediate şi de lungă durată:

 1. Tehnica de masaj

Terapia TECAR  în combinaţie cu tehnicile de masaj pentru ţesutul moale, augmentează efectul de vasodilatație locală, cu furnizarea suplimentară de nutrienţi şi oxigen ţesutului tratat.

 1. Tehnica de mobilizare pasivă

Folosirea diatermiei de contact împreună cu mobilizarea pasivă a regiunii tratate duce la ameliorarea imediată a spasmelor musculare şi a durerii rezultate din iritaţia punctelor trigger.

 1. Tehnica de mobilizare activă

Combinând terapia prin radiofrecvenţă cu contracţiile active cu sau fără rezistenţă ale muşchilor din regiunea afectată, se facilitează formarea de noi fibre musculare şi optimizează eficienţa activităţii musculare.

 

Efectele biologice ale terapiei TECAR

Curentul de înaltă frecvenţa utilizat în aceasta terapie are două mecanisme de acţiune:

 • Producerea de energie (efectul energetic) la nivelul structurilor intră şi extracelulare, transformând ADP în ATP
 • Producerea de căldură (efectul termic) prin intensificarea interacţiunii ionice

Aceste două efecte principale determină urmatoarele modificări la nivel tisular:

 • Creşterea metabolismului celular datorită creşterii temperaturii intracelulare (legea lui van’t Hoff)
 • Ameliorarea echilibrului membranar al tuturor celulelor aflate sub electrod (adipocite, fibroblaste, osteoblaste etc.)
 • Repolarizarea celulelor, cu revenirea la valoarea fiziologica de -70mV a potenţialului de membrană
 • Trecerea matricii extracelulare de la starea de gel (patologică) la cea fluidă (fiziologica)
 • Vasodilataţie în teritoriul arterial, cu un aflux crescut de oxigen şi nutrienţi la nivel celular
 • Ameliorarea fluxului venos şi limfatic ce asigură indepărtarea produşilor de catabolism celular
Unul dintre cele mai moderne tratamente folosite cu succes la ora actuala este terapia TECAR. Dovada a modului in care tehnologia avansata poate fi utilizata in medicina, Transferul Energetiv Capacitiv si Rezistiv (TECAR) reprezinta o terapie noninvaziva si foloseste curenti de inalta frecventa care intra in tesut si se transforma in caldura. 
 
Ajuta la vindecarea afectiunilor osteoarticulare (dureri umar, cot, mana, sold, genunchi, picior, umflaturi ale articulatiilor, dureri musculare) si musculo-tendinoase (de la nivelul muschilor si al tendoanelor), dar si la prevenirea accidentarilor ulterioare recuperarii. De asemenea, accelereaza procesele metabolice naturale de vindecare a tesuturilor.
 
Senzatia pe care pacientul o percepe in timpul terapiei este placuta, de caldura, similara cu cea a unui masaj. Efectul este rapid - inca de la prima sedinta, durerea pacientului se reduce considerabil.

Pentru ce afectiuni si scopuri este indicata Terapia TECAR?

 • Luxatii/fracturi
 • Rupturi musculare
 • Tratament pre si post-operator in ligamentoplastii, proteze si osteosinteza
 • Tratament post-operator in artroscopii 
 • Traumatisme osoase sau ligamentare, in procesele inflamatorii de la nivelul jonctiunii muschi-tendon
 • Afectiuni post traumatice, in care terapia are efect analgezic, antiinflamator si antidematos
 • Afectiuni cronice sau sechele post traumatice
 • Preventia evenimentaelor traumatice - reducerea si prevenirea accidentarilor sportive
 • Eliminarea durerii
 • - condropatie;
 • - coxartroza;
 • - lumbalgie, pubalgie si dureri acute/ cronice;
 • - entorse
 • - mialgii;
 • - periartrita;
 • - epiconditita/ epitrochelita;
 • - sindromul de tunel carpian;
 • - rizartroza;
 • - coxalgie;
 • - gonartroza;
 • - tendinita patelara si ahiliana;
 • - bursita;
 • - fasceita plantara/ metatarsalgie;
 • - cervicalgii;
 • - patologii osteoarticulare;
 • - patologii scheleto-musculare. 

- dispozitiv pentru proceduri de diatermie (TECAR);

- diatermia stimuleaza productia de caldura endogena in tesuturi

prin interacțiunea câmpului electromagnetic și țesut. Căldura este produsă într-un mod controlat uniform. Interactiunea electromagnetica produce fluxuri ionice și în consecință crește fluxul sanguin în zona tratată. Acest proces stimuleaza eliberarea de substante endogene (în special cortizol și endorfinele) care sunt indispensabile in procesul de reducere a inflamatiilor, durerilor și edemelor;

- programe prestabilite;

- posibilitatea setarii parametrilor terapeutici: putere, timp de terapie, mod capacitiv/ rezistiv;

 

 

Partea de infrumusetare

 

 

Ce este radiofrecventa?

 

Radiofrecventa este o metoda non-invaziva si nedureroasa care combate lipsa de elasticitate si de fermitate a pielii, intinerind-o, prin producerea de noi fibre de colagen si elastina.
Este un tratament eficient in atenuarea ridurilor pin efectul de lifting si de netezire, fiind o alternativa eficienta la operatiile estetice costisitoare si dureroase de lifting facial. 

Radiofrecventa poate fi folosita si in tratamentele corporale, cu efecte spectaculoase in conturarea si remodelarea siluetei prin reducerera depozitelor de grasime acumulate de-a lungul timpului, prin tratarea tuturor stadiilor celulitei si estomparea inestetica a vergeturilor albe si in tratarea pielii lasate si lipsite de elasticitate.

radio frecventa

 

Exista mai multe tipuri de radiofrecventa faciala: radiofrecventa monopolara, bipolara, tripolara si hexapolara. Toate procesele au la baza generarea unui soc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula regenerarea tesuturilor, diferenta fiind in numarul de electrolizi folositi pe suprafata zonei tratate: radiofrecventa monopolara foloseste un singur electrod, cea bipolara, doi electrozi, radiofrecventa tripolara trei electrozi, iar cea hexapolara sase electrozi. Aparatul folosit in salonul nostru din Bucuresti foloseste radiofrecventa hexapolara, care este cea mai noua tehnologie a radiofrecventei cu rezultate imediate si de lunga durata inca de la primul tratament: o piele vizibil mai ferma, luminoasa si plina de vitalitate

 

Cum actioneaza radiofrecventa faciala?

 

Radiofrecventa are la baza undele electromagnetice, care penetreaza toate cele trei straturi ale pielii, creand in zona tratata un camp electromagnetic in care energia este transformata in caldura, putand ajunge pana la 60-65 de grade in interiorul tesutului.

Aceasta energie duce la scurtarea si intinderea fibrelor de colagen deja existente si stimuleaza secretia fibroblastelor de noi fibre de colagen si elastina, care odata sintetizate, tonifica si strang pielea, obtinandu-se o intinerire vizibila a pielii, cu un aspect sanatos si stralucitor pe termen lung. Actiunea undelor de radio frecventa faciala se resimte si dupa finalizarea tratamentului, efectul de tonifiere si de reducere a ridarii cutanate fiind intr-un proces continuu.

 

radiofrecventa faciala

Radiofrecventa este un tratament nedureros, nechirugical, fara anestezie locala, caldura produsa de undele electromagnetice este tolerabila pentru piele, efectele fiind de lunga durata. Este recomandata tuturor persoanelor cu probleme estetice la nivel facial, fiind un tratament excelent pentru riduri, linii de expresie, acnee, pori dilatati, cicatrici sau barbia dubla (gusa). 

Beneficiile radiofrecventei faciale

 

 • efect de lifting facial
 • tratament antirid eficient
 • reducerea porilor dilatati
 • trateaza acneea
 • reducerea barbiei duble (gusa)
 • liniile fine sunt vizibil atenuate
 • reducerea pungilor de sub ochi si a cearcanelor
 • ofera lifting sprancenelor si ploapelor cazute
 • stimuleaza producerea de elastina si de colagen
 • dimunarea vizibila a pliurilor nazo-labiale
 • remodeleaza conturul facial
 • stimuleaza oxigenarea tesuturilor
 • atenueaza cicatricile in urma acneei netratate corespunzator
 • elasticitate, tonus si fermitate de lunga durata
 • tonifica epiderma, conferind un aspect ferm si luminos pielii laxe
 • Intinderea pielii din zona decolteului.
 • Atenuarea ridurilor pielii lasate.
 • Ridica si intinde pielea de pe sani.
 • Intinde si remodeleaza spatele.
 • Intinde si remodeleaza talia.
 • Remodeleaza soldurile si picioarele.
 • Catifeleaza pielea mainilor.
 • Topeste depozitele localizate de grasime si tonifiaza pielea.

 

 

De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

Pentru rezultate optime si de durata se recomanda intre 6-8 sedinte,efectuate la un interval de 2 saptamani. 

 
tratament radiofrecventa
 

 

In cat timp devin vizibile rezultatele si de cate sedinte este nevoie?

Dupa fiecare sedinta se poate observa cum textura pielii este imbunatatita, insa deoarece radiofrecventa faciala isi continua actiunea si dupa finalizarea sedintei, rezultatele maxime sunt vizibile dupa 1-2 saptamani de la efectuarea acesteia. 

Cum se realizeaza o sedinta de radiofrecventa faciala?

R sedinta de radiofrecventa faciala dureaza 15 min, iar dupa ce tenul a fost in prealabil demachiat, se aplica o crema conductoare cu colagen pe care se realizeaza radiofrecventa propriu-zisa. 

Caldura provocata de aparatul de radiofrecventa este perfect tolerabila pentru piele, pacientul nu simte niciun discomfort in timpul sau dupa efectuarea procedurii, in schimb se beneficiaza de un efect de lifting fara nicio durere sau perioada post-operatorie. 

Contraindicatii

Radiofrecventa este contraindicata persoanelor cu infectii acute ale pielii, eczeme, prurit, herpes, boli contagioase, sarcina si alaptare, persoane purtatoare de stimulator cardiac, epilepsife, cancer, boli de sange si in zone cu stift dentar.

 

Caracteristici tehnice:

 

Tehnologie RET RF & CET RF 

Putere maxima de iesire 250W

Consumul maxim de energie 500W

Frecventa 300kHz - 500kHz

Intensitate maxima 80Ma RMS

Moduri de iesire Electrozi rotunzi / Tip dreptunghiular

Maner CET Cantitate: 4 dimensiuni diferite

Maner RET Cantitate: 3 dimensiuni diferite 

Adancimea de penetrare: 20mm Max 

Temperatura: 45-60 grade Celsius 

Timp de tratare 0-60 minute

Dispozitiv de siguranta, pornire zero, comutator de siguranta

Adâncime maxima RET 12 cm CET 8 cm


 

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Aparat radiofrecventa Tecar profesional CET RET Terapie Vertebrala

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Quality

Etichete produs

Etichete produs

Alti vizitatori au pus urmatoarele etichete:

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.