Despre noi

    Suntem pe piata românească de 15 ani, baza afacerii noastre a fost lipsa aparatelor de fizioterapie cât și prețul mare din Romania. In urma cu 15 ani, sătul sa merg prin spitale sau cabinete specializate pentru a urma un tratament pe care în anumite condiții l-aș fi putut urma acasă, m-am decis sa import aparatura de recuperare. In prima fază s-au testat sute de produse, doar cele mai bune aparate au fost acceptate. Aproape toată aparatura pe care o vedeți pe site-ul nostru in 15 ani a fost îmbunătățită, calitatea a fost ridicata iar astăzi ne mândrim că această aparatura este făcută la comanda special pentru noi. Din păcate de-a lungul timpului aceste aparate au fost copiate de către alți producători, calitatea produselor nerespectând normele, aceste produse fiind importate în România de către persoane care au lucrat pentru noi, persoane și produse care nu au legătură cu aparatele destinate recuperarii, astfel va rugam sa fiți atenți de unde cumpărați aparatura.

   Încercam permanent sa îmbunătățim aceste produse, sa explicăm persoanelor cum sa utilizeze aceste aparate și să încercăm să nu dezamăgim pe nimeni.
  Totodată parerile clientilor noastri sunt afisate la fiecare produs, avem recenzii adunate în 15 ani, nu scriem recenzii false, nu ne reprezintă.

 

Toată aparatura noastra este fabricata in China si ne mândrim de acect lucru. Faptul că din China sunt aduse produse ieftine și fără calitatea, vina apartine  importatorului cât și a cumpărătorului deoarece exista cerere pentru produse ieftine. 
Terapie Vertebrala lucrează doar cu producători certificati, va rugam să cumpărați produse care afișează logoul nostru.
 
 
 

 

De ce sa comanzi la Terapie Vertebrala:

 

1. Oferim suport telefonic pentru utilizarea dispozitivelor.

2. Timpul de rambursare a banilor în caz ca va răzgândiți în privința produsului nu depaseste cinci zile. Produsele se pot returna urmand o procedura simplificata.

3. Produsele se pot testa la sediul nostru astfel puteți cumpăra cu toată increderea.

4. Suntem unici distribuitori cu produse patentate, acordam reduceri în cazul comenzilor mari.

5. Produse de calitate certificate CE ROHS FDA.

 

 

Se pot face livrari in Bucuresti si Ilfov in aceeasi zi, pentru livrari urgente ne puteti suna, se intocmeste factura proforma si puteti platii in contul nostru deschis la ING sau Trezorerie.

 

Alte modalitati de plata:

Program: Luni-Vineri 09:00-21:00

Dispozitivele se pot testa la sediul nostru din str Preot Paroh Sebe Constantin nr. 8, et 2, Biroul 7 Chiajna-Dudu, Judet Ilfov dupa programare

Comanda minima 50 lei

 

 

Acorda acum putin timp sanatatii sa nu-ti ocupe tot timpul mai tarziu!

Trateaza si previne durerea!

Nu irositi banii daca nu sunteti consecventi si urmati exerciti fizice!