Garantie si Retur

Terapievertebrala.ro isi doreste sa fie un partener cat mai loial si de incredere pentru clientii sai astfel ca va propune conditii foarte avantajoase de garantie si eventual de retur pentru produsele care nu satisfac criteriile dvs.

Garantia oferita de noi este conform legislatiei romane in vigoare si acopera defectele de fabricatie initiale sau aparute pe durata functionarii produsului in termenele specificate pe certificatele de garantie.
Conditii de garantie:

 1. Garanţia produselor se acorda in termenul specificat  incepand cu data facturarii.
 2. Produsul achiziţionat beneficiază de garanţie si service pe perioada specificata in condiţiile respectării regulilor de instalare, utilizare, manipulare si transport prevăzute in manualul produsului. Fabricantul garantează produsul împotriva defectelor de fabricaţie si de material si in condiţiile respectării specificaţiilor si modului de lucru prezentate in manualul, pe perioada mai sus stabilita cu începere de la data cumpărării de către utilizatorul final. In timpul perioadei de garanţie producătorul îşi rezervă dreptul de a repara sau înlocui subansamblul care se dovedeşte a fi defect.
 3. Garanţia acoperă numai acele defecte care apar in exploatarea normala a produsului si nu se aplica pentru:
  • Manipularea si exploatarea neglijenta (şocuri electrice, mecanice, termice, grad ridicat de impurităţi si/sau umiditate excesiva in încăperea de lucru, aşezarea in poziţii altele decât cele descrise in manualul de utilizare, obiecte străine intrate in echipament, lichide, etc.)
  • Utilizarea unor consumabile altele decât cele agreate.
  • Intervenţii neautorizate in echipamente.
  • Alimentarea la alte tensiuni si frecvente decât cele prevăzute de producător.

  Defectele descrise mai sus se repara in afara garanţiei si vor fi plătite de client.

 4. La solicitarea acordării garanţiei este necesar sa se prezinte echipamentul in ambalajul original, însoţit de certificatul de garanţie, factura de achiziţie si de o prezentare detaliata a defectului constatat.
 5. Pentru garantie, produsele trebuie expediate la adresa comunicata de furnizor. 
 6. Prevederile prezentului certificat de garanţie nu se extind si asupra consumabilelor.

Conditii de Returnare

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici sau prin email office@terapievertebrala.ro specificand numele dumneavoastra si numarul facturii
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 
Puteti returna coletul la adresa strada Paroh Sebe Constantin 8, et 2, biroul 7, Chiajna, Ilfov 077040. Va reamintesc ca sarcina platii returului cade in seama dumneavoastra, conform termenilor si conditiilor dar si legilor organice referitoare la returul in comertul online. Nu primim retururi cu ramburs sau plata la destinatar. Returul se poate cu orice curier doriti dumneavoastra. Va rugam sa ambalati corespunzator produsul pentru a nu se deterioara la transport. De asemenea va rugam sa puneti in colet toate accesoriile sau instructiunile. Avem rugamintea de a pune in colet o coala A4 cu numele dumneavoastra si mentiunea retur. Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, nefolosit, nepurtat, neuzat, zgariat etc, in ambalajul original, cu accesoriile aferente. De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care au fost folosite si/sau purtate si nici produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. NU acceptam retururi prin Posta Romana! Coletele NU vor fi ridicate de la Posta. De indata ce produsul ajunge la noi, acesta va fi verificat si in cel mai scurt timp, dar nu mai mare de 14 zile banii dumneavoastra pentru produs va vor fi rambursati la un cont pe care ni-l puteti trimite la adresa de mail.