dureri lombare

Sesiuni de tratament – intre 18 – 24 de sedinte

zilnice, una dimineata si una seara 8-9 sesiuni pe an. Sedintele se opresc daca scade durerea si apare mobilitatea coloanei inainte de cele 18 sau 24 sedinte. Daca durerea nu se reduce dupa primele 7- 8 zile ( sau creste dupa primele 3-4 zile de tratament fizioterapic )  se opresc toate procedurile si se adreseaza medicului reumatolog pentru instituirea medicatiei antiinflamatoare de urgenta. In cazul herniilor, scoliozelor sau cifozelor  operate se incep procedurile fizioterapice post operator dupa 18- 20 zile de la data operatiei sau la 10 – 15 zile dupa ce s-au scos firele de sutura.

Tipuri de tratament – Masaj – 10 minute, Tens – 10 minute, Articulatii – 10 minute, Neurologic 10 minute

Asigurati-va ca durerile din zona provin dintr-o cauza a regiunii lombare, nu confundati cu durerile iradiante date de o colica renala, prezenta unui edem, problem oncologice, etc – consultati medicul inainte de procedurile sugerate aici.

Interzis 

-       pozitionarea electrozilor altfel decat in imagini,

-       intensitatea curentilor mai mare decat o suportati,

-       aplicarea electrozilor de la alte aparate similare in acelasi fel – riscul de a va imbolnavi mai grav este crescut

-       folosirea oricarei forme de tratament cu acest tip de aparat in cazuri oncologice, la pacientii cu implanturi metalice, femei insarcinate, fracturi neconsolidate.